CNC plasma- ja kaasuleikkaus ja CNC-särmäys

Toimimme metalliteollisuuden alihankkijana Kiteen ja Joensuun alueella. Teemme hitsaus- leikkaus- särmäys sekä sorvaustyöt vuosien kokemuksella, sopimuksia ja laatuvaatimuksia noudattaen. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, kun tarvitset alan kokenutta ammattilaista.

CNC-Leikkaus

CNC-polttoleikkauskoneemme on Turkkilainen AJAN, vuosimallia 2008. Koneella leikkaamme hienosädeplasmalla tai kaasulla. Plasmalla leikkaamme materiaalista riippuen aina 35mm ainevahvuuteen asti, kaasulla jopa 200mm. Polttoleikkauskone on erittäin kustannustehokas ja nopea. Automaattisen sijoitteluohjelman avulla leikattavien levyjen hukkaprosentti saadaan mahdollisimman pieneksi ja levyt hyödynnettyä tuotantoon maksimaalisesti. Leikattavia materiaaleja ovat esimerkiksi rakenneteräs, ruostumaton teräs ja alumiini.

Työpöydän mitat (x ja y)

Plasman virtalähde

Leikkausvahvuus plasmalla

Leikkausvahvuus kaasulla

Max. Leikkausnopeus

Leikattavat materiaalit

6000x2000mm

AJAN HP 260 (High precision 260A)

35mm

200mm

6000mm/min

Rakenneteräs, alumiini, kupari, ruostumaton teräs

CNC-Särmäys

Särmäyskoneenamme on Saksalaisvalmisteinen KNUTH AHK D 30300 CNC särmäyspuristin, vuosimallia 2008. Koneen automatiikka, niin käyttöliittymän kuin automaattisten toimintojen puolesta, takaa nopean palvelun. Särmäysohjelmien teko on helppoa ja vaivatonta, koneen sisäisen mallinnusohjelman ansiosta. Palvelu soveltuu erinomaisesti sarjatuotantoon. Kaikki särmäysohjelmat voidaan tallentaa koneen muistiin myöhempää käyttöä varten. Särmäykset teemme aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti, mittatarkasti ja laadukkaasti.
 

Puristusvoima

Taivutuspituus

Akselien lukumäärä

Käytössä olevat alavasteet

300t

3050mm

8kpl (automaattiset)

D10, D20/60, D30, D50, D65, D125, D180